ВИКЕНД КУЌА ВО БРОДЕЦ
Опис

ВИКЕНД КУЌА ВО БРОДЕЦ

Информации

  • Година : 2014
  • Локација : Село Бродец, Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 250m²
  • Статус : реализиран