ТЕАТАР Ј.Х.К. ЏИНОТ- ВЕЛЕС
Опис

ТЕАТАР Ј.Х.К. ЏИНОТ- ВЕЛЕС

Информации

  • Година : 2008 - 2014
  • Локација : Велес
  • Инвеститор : Министерство за култура
  • Квадратура : 4 600m²
  • Статус : реализиран