СЕМЕЈНА КУЌА ВО НАСЕЛБА ЈАКА
Опис

СЕМЕЈНА КУЌА ВО НАСЕЛБА ЈАКА

Информации

  • Година : 2013
  • Локација : Населба Јака- Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 240m²
  • Статус : реализиран