ЕНТЕРИЕР НА СТАН 030
Опис

ЕНТЕРИЕР НА СТАН 030

Информации

  • Година : 2014
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 100m²
  • Статус : реализиран