СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ВО НАСЕЛБА БУТЕЛ
Опис

СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ВО НАСЕЛБА БУТЕЛ

Информации

  • Година : 2013
  • Локација : Населба Бутел, Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 993m²
  • Статус : идеен проект