ИНДИВИДУАЛНА СЕМЕЈНА КУЌА ВО ГОРНО СОЊЕ
Опис

ИНДИВИДУАЛНА СЕМЕЈНА КУЌА ВО ГОРНО СОЊЕ

Информации

  • Година : 2013
  • Локација : Горно Соње, Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 123m²
  • Статус : реализиран