ДВОКУЌА ВО НАСЕЛБА ПРИПОР
Опис

ДВОКУЌА ВО НАСЕЛБА ПРИПОР

Информации

  • Година : 2012
  • Локација : Припор, Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 370m²
  • Статус : основен проект