СТАНБЕН ОБЈЕКТ ВО НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ
Опис

СТАНБЕН ОБЈЕКТ ВО НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ

Информации

  • Година : 2013
  • Локација : Населба Лисиче, Скопје
  • Инвеститор : ДАБАР Д.О.О.Е.Л
  • Квадратура : 600m²
  • Статус : реализиран