РЕКОНСТРУКЦИЈА НА СТАН СО ЕНТЕРИЕРНО УРЕДУВАЊЕ 010
Опис

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА СТАН СО ЕНТЕРИЕРНО УРЕДУВАЊЕ 010

Информации

  • Година : 2013
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 67m²
  • Статус : реализиран