РЕКОНСТРУКЦИЈА И ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР НА СТАН 020
Опис

РЕКОНСТРУКЦИЈА И ДИЗАЈН НА ЕНТЕРИЕР НА СТАН 020

Информации

  • Година : 2019
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 100m²
  • Статус : проект