Дизајн на ентериер на хотел и спа Глориус
Опис

Дизајн на ентериер на хотел и спа Глориус

Информации

    Година : 2019 Локација : Езеро Младост, Велес Инвеститор : Глориус дооел - Велес Квадратура : 1 530m² Статус : реализиран