ЕНТЕРИЕР НА ХОТЕЛ
Опис

ЕНТЕРИЕР НА ХОТЕЛ

Информации

  • Година : 2019
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 4 800m²
  • Статус : идејно решение