ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ВО СКОПЈЕ
Опис

ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ВО СКОПЈЕ

Информации

  • Година : 2016 - 2019
  • Локација : Качанички пат, Скопје
  • Инвеститор : ДАБАР дооел
  • Квадратура : 14 500m²
  • Статус : во реализација