ЕНТЕРИЕР НА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
Опис

ЕНТЕРИЕР НА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Информации

  • Година : 2019
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : АВТ Алфа дооел - Скопје
  • Квадратура : 280m²
  • Статус : реализиран