ЕНТЕРИЕР НА СЕМЕЈНА КУЌА 010
Опис

ЕНТЕРИЕР НА СЕМЕЈНА КУЌА 010

Информации

  • Година : 2017
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 70m²
  • Статус : функционално решение и 3Д визуелизација