ЕНТЕРИЕР НА СТАН 060
Опис

ЕНТЕРИЕР НА СТАН 060

Информации

  • Година : 2014
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 110m²
  • Статус : реализиран