ЕНТЕРИЕР НА СТАН 010
Опис

ЕНТЕРИЕР НА СТАН 010

Информации

  • Година : 2017
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 150m²
  • Статус : проект