ЕНТЕРИЕР НА РЕСТОРАН ЗА СВАДБИ
Опис

ЕНТЕРИЕР НА РЕСТОРАН ЗА СВАДБИ

Информации

  • Година : 2019
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 1 800m²
  • Статус : идејно решение