ПОВЕЌЕ СЕМЕЈНА КУЌА ВО НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ
Опис

ПОВЕЌЕ СЕМЕЈНА КУЌА ВО НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ

Информации

  • Година : 2011
  • Локација : Населба Лисиче, Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 670m²
  • Статус : реализиран