ЕНТЕРИЕР НА СПА НА ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС
Опис

ЕНТЕРИЕР НА СПА НА ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС

Информации

  • Година : 2012
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : А.Д. ФЕРШПЕД
  • Квадратура : 350m²
  • Статус : реализиран