ЕНТЕРИЕР НА ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС
Опис

ЕНТЕРИЕР НА ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС

Информации

  • Година : 1998
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : А.Д. ФЕРШПЕД
  • Квадратура : 15 000m²
  • Статус : реализиран