РЕКОНСТРУКЦИЈА, ПРЕНАМЕНА И ЕНТЕРИЕР НА БОЛНИЦА СИСТИНА
Опис

РЕКОНСТРУКЦИЈА, ПРЕНАМЕНА И ЕНТЕРИЕР НА БОЛНИЦА СИСТИНА

Информации

  • Година : 2009
  • Локација : Скопје
  • Инвеститор : Систина фармација- Скопје
  • Квадратура : 10 200m²
  • Статус : реализиран