КОМЕРЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ
Опис

КОМЕРЦИЈАЛЕН ОБЈЕКТ

Информации

    Година : 2023 Локација : Илинден, Скопје Инвеститор : приватен Квадратура : 1700m² Статус : проект