ХОТЕЛ И СПА ГОЛРИУС
Опис

ХОТЕЛ И СПА ГОЛРИУС

Информации

  • Година : 2016
  • Локација : Езеро Младост, Велес
  • Инвеститор : Глориус ДООЕЛ Велес
  • Квадратура : 5000m²
  • Статус : реализиран