ЕНТЕРИЕР НА ЛУКСУЗЕН СТАН
Опис

ЕНТЕРИЕР НА ЛУКСУЗЕН СТАН

Информации

  • Година : 2015
  • Локација : Водно-Скопје
  • Инвеститор : приватен
  • Квадратура : 130m²
  • Статус : реализиран