ПАРТЕРНО УРЕДУВАЊЕ НА ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС
Опис

ПАРТЕРНО УРЕДУВАЊЕ НА ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС

Информации

    Година : 2020 Локација : Скопје Инвеститор : приватен Квадратура : / Статус : проект