ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ
Опис

ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ

Информации

    Година : 2021 Локација : Тафталиџе, Скопје Инвеститор : приватен - Скопје Квадратура : 600m2 Статус : реализиран